torstai 19. syyskuuta 2013

Pelikaupan ensimmäinen WH40K-turnaus on ohitse

Voittajat poseeraamassa kaupan edessä

Mikäli olet jotenkin onnistuneet välttämään Facebookissa ja foorumeilla, niin Porin Pelikaupan ensimmäinen nelkkariturnaushan saatiin onnellisesti päätökseensä. Turnauksen TOP-3 oli seuraava: 1. sija Lassi Palomäki, 2.sija Antti Ramstadius ja 3.sija Tero Saarenmaa. Onnittelut voittajille vielä kertaalleen figuseurankin puolesta ja meidän facebook-sivultammehan löytyy iso liuta kuvia tapahtumasta, joten käykäähän katsomassa.

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

maanantai 9. syyskuuta 2013

Porin Pelikaupan 40k-turnaus lauantaina!


Muistakaa, että TÄNÄÄN on viimeinen päivä kun ehtii vielä ilmoittautua mukaan taistoon! Porin Pelikaupan Warhammer 40,000-turnaus pidetään tulevana viikonloppuna la-su! 

Kerrankin Porissa jotakin nelkkaritapahtumaa! 600 pistettä ei oo paha ees maalata! Vaikka ei ole edes maalauspakkoa! Helppoa helppoa, vaivatonta, mukavaa, puuhamaa.


Osallistumismaksuhan oli se 10,00 EUR. Mene kipin kapin maksamaan Pelikaupalle osallistumisesi.

Porukkaa on ihan mukavasti, mutta muutama vielä mahtuisi, että saadaan täydet 16 henkeä. Älkää jääkö kotiin soittelemaan triangelia.

Älä ole juustoneliö. Tapahtuman facebook-event: https://www.facebook.com/events/419533278160123/?ref=2

tiistai 3. syyskuuta 2013

Miitti sunnuntaina 8.9. - Tapahtumasuunnittelua


Figuseuran seuraava kaffemiitti pidetään ensi sunnuntaina 8.9. kello 16.00 Havanassa.

Seuraavaan miittiin toivottaisiin kaikkien kynnelle kykenevien saapuvan varsinkin, jos on pienintäkään taipumusta ja kiinnostusta todella järjestellä Porissa figutoimintaa. Miitin pääaiheena olisi nimittäin mahdollinen seuran ensimmäinen todellinen figuskenen elävöittämistapahtuma Tämä tapahtuma tulisi näillä näkymin osaksi Kansallista pelipäivää. Kuulette miitissä paljon lisää ja kannattaa tottakai tulla paikalle, jos haluatte olla heti alusta asti mukana nostamassa Porin figuaktiivisuutta ylemmälle tasolle. Uusien pelaajien innostaminen ja nukahtaneiden vanhojen pelaajien herättäminen kun on eduksi kaikille paikallisille harrastajille.