maanantai 8. syyskuuta 2014

X-Wing turnaus lauantaina 13.9. ja miitti sunnuntaina 14.9.Ensi viikonloppuna taas tapahtuu. Ensin lauantaina 13.9. on Pelikaupalla luvassa X-Wing Miniatures Game-turnaus, johon mahtuu vielä muutama pelaaja mukaan! Lisätietoa turnauksen Facebook-tapahtumasta.

Toisekseen sunnuntaina 14.9. kello 16.00 alkaen pidetään tuttuun tapaan Havanassa figuseuran syyskuinen miitti, joten tulkaahan mukaan hörppimään kaffetta ja puhumaan siitä itsestään. Jollet ole koskaan näissä miiteissä käynyt, niin kyseessähän on todellakin hyvin rento tapahtuma jolloin vain höpistään ihan mitä sattuu harrastuksen ympäriltä ja hieman muualtakin. Nämä ovat siis hyviä tilaisuuksia tutustua paikallisiin harrastajiin.

Tällä kertaa pohditaan kyllä paria virallisempaakin tulevaa asiaa, joten jälleen jos kiinnostaa olla mukana paikallisen harrastustoiminnan tulevaisuudessa, niin kannattaa vääntäytyä paikalle. Muun muassa tulevalle kansalliselle pelipäivälle pohditaan alustavasti vastaavaa ohjelmaa, kuin viime vuonna.

PS. Koska Han Solo on kahvipöytä:


.
Muistakaa myös, että Pelikaupan vitriinissä pyörii taas maalauskisan äänestys, joten käykää suorittamassa velvollisuutenne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti