lauantai 3. lokakuuta 2015

Kiinnostaisiko porilainen pöytäpeliyhdistys?

Saavuitko tänne jonkun oudon linkin tai posterin saattamana ja odotit löytäväsi paljon muutakin, kuin pelkästään figupelejä? Huoli pois olet tullut aivan oikeaan paikkaan. Istuhan alas ja anna kun selitän...


Olet ilmeisesti täällä, koska sinua kiinnostavat lauta-, kortti-, rooli- tai miniatyyripelit tai parhaassa tapauksessa kaikki edellä mainitut. Tänä vuonna on siellä täällä kyselty, josko porilaiset kaipaisivat yhdistystä näihin harrastuksiin liittyen ja vastaus on varsin säännöllisesti ollut myönteinen. On siis korkea aika ottaa seuraava askel.

Vaikka tämä sivusto kuuluukin Porin figuseuralle, niin se toimii vain isäntänä tälle tärkeälle blogikirjoitukselle. Täällä vain olemme myös huomanneet, että monet miniatyyripelaajat harrastavat monia muitakin pelejä, mutta niiden pelaajille ei ole ollut tarjolla kovin laajaa yhteistä tukiverkkoa tai muunlaista yhteyttä muihin harrastajiin. Tarkoituksena ei kuitenkaan ole, että figuseura laajenisi ja ottaisi muut pöytäpeliharrastajat alleen, vaan ajatuksena on perustaa kokonaan uusi yhdistys palvelemaan kaikkien erilaisten harrastajien tarpeita. Aloitetaan siis puhtaalta pöydältä, jotta kaikki pääsevät mukaan luomaan yhdistystä aivan alusta saakka.

Mitään ei ole siis vielä päätetty. Ei oikeastaan edes sitä, että perustetaanko yhdistys. Kaikki alkaa vasta 21.10. Porin kaupunginkirjastolla, jonne kokoonnumme ensimmäistä kertaa suunnittelemaan ja keskustelemaan siitä, millainen tämän yhdistyksen pitäisi olla, jotta se palvelisi mahdollisimman monia pöytäpelaajia Porissa ja lähialueilla. Yhdistys ei kuitenkaan ole mahdollinen ilman ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita olemaan mukana toiminnan pyörittämisessä ja esimerkiksi tapahtumien järjestämisessä, joten kaikista eniten tämä kutsu koskee siis juuri sinua. Pori on täynnä pelaajia ja ihmiset vasta todella tekevät yhdistyksen. Myös nörttiharrastuksissa.

Jos siis olet kiinnostunut olemaan mukana toiminnan järjestämisessä tai haluat vain kertoa millaista omasta mielestäsi tuon toiminnan pitäisi olla, niin tule mukaan osallistumaan keskusteluun!

Kokoonnumme aiheen pariin:

Keskiviikkona 21.10.2015 kello 17.00 
Porin kaupunginkirjaston 2. kerroksessa sijaitsevassa seminaarihuoneessa.


Nyt on tilaisuutesi hypätä mukaan aivan ensimmäisestä askeleesta alkaen. Toivottavasti näemme tuolloin!


Terveisin

Petteri "Furinji" Palomäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti