keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Porin Pelikaupalla nyt: Figumaalauskilpailu

Nyt kun on päästy näistä Bloggerin ja Facebookin potkustarteista, voidaankin kirjoittaa pieni pätkä asiaakin. Niin, tykätkää meistä muuten myös Facebookissa: PORI PELAA

Mitä Porissa tapahtuu figuskenessä juuri nyt? Porin Pelikaupalla on parasta aikaa käynnissä figuurimaalauskilpailu jossa on aiheena

Kilpailu: "Figumaailmojen sankarit"

Kilpailutöitä on yhteensä 11 kappaletta. Kuka tai mikä on suosikkisi?

Töitä voi käydä äänestämässä kuka tahansa Porin Pelikaupalla asioiva, joten muistakaa käydä vaikuttamassa Porin figuskenen tapahtumiin!

Äänestysaikaa on 11.3.2013 klo 17.00 asti, jolloin äänet lasketaan ja voittajat julistetaan. 1-3. sijoille on luvattu palkintoja, jotka ilmoitetaan myöhemmin.


Äänestäminen on helppoa:

 1. Mene Pelikaupan vitriinin luo.

 2. Ihastele ja kummastele töistä suosikkisi.

 3. Pyydä myyjältä äänestyslipuke ja kirjaa ylös suosikkisi numero.

 4. Tiputa äänestyslipukkeesi vitriinin yläpuolella olevaan pahvilaatikkoon. 

   

Vaikka seuraavaa infopätkää ei olekaan Pelikaupan toimesta jostain kummasta syystä kauhean virallisesti julkistettu missään mediassa, on kuultu puhuttavan, että:

Jokaista yhtätoista kilpailun osanottajaa toivotaan paikalle edellämainittuna äänien laskemispäivänä palkintojenjakotilaisuuteen. Paikan päällä on helppo keskustella käsillä olleesta kilpailun plussista ja miinuksista ja samalla keskustellaan seuraavasta maalauskilpailusta. Myös tulevan kilpailun aiheeseenkin on mahdollisuus vaikuttaa ilmestymällä tuolloin neljältä paikan päälle.

/JälkiEdit: Pelikauppa kirjoitti nyt asiasta Facebookkiin ja samalla tarkisti kellojaan! Kaikki osallistujat paikan päälle 11.3. klo 17.00!2 kommenttia:

 1. Mutta, pitäisikö sittenkin vielä miettiä tuota nimeä..? Jotenkin se nyt kuulostaa vähän vitsiltä, vaikka pyrkimyksenne on vilpitön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuran nimeäkö tarkoitat? Tavallaanhan se hieman vitsi onkin, mutta joka tapauksessahan se on väliaikainen muuttui se sitten seuran aikana tai varsinaista yhdistystä perustettaessa. Projekti kun elää vielä joka suuntaan.

   Poista