lauantai 9. maaliskuuta 2013

Pikayhteenveto Pelikaupan seuraavista tapahtumista

Wohoo Blood Bowl!! - Vasta blogin neljäs postaus ja nyt jo löydetty tekosyy käyttää tyttöjä kuvituksena? The shameless PR is strong in this one

Niin paljon meneillään ja siihen vielä uuden seuran säätämiset päälle, niin eihän tässä meinaa ehtiä kaikkea tiedottamaankaan. Teenpä siis nopean yhteenvedon siitä, mitä paikallisella Pelikaupalla on meneillään meitä figupelaajia kiinnostavaa.

1. Kuten aikaisemmassa postauksessa mainittiin, niin maalauskisan äänestys on menossa ja päättyy ensi maanantaina, jolloin saamme tuloksia ja tuolloin on myös mahdollista päästä vaikuttamaan tuleviin maalauskilpailuihin, joten kannattaa suunnata kertomaan mielipiteitään kaupalle 11.3. kello 17.00.

2. Pelikaupalla otetaan osaa maailmanlaajuiseen Apocalypse-peliin, joka järjestetään 16.3. Listat 3000-10000 pistettä. Maalatut armeijat, hyvikset vastaan pahikset ja peli kestää neljä vuoroa. Valitettavasti juuri muuta emme osaa teille tällä hetkellä kertoa. Lisäinfoa voi koittaa onkia kansainvälisestä facebook-ryhmästä tai tästä uutisoinnista jenkkilästä. Tätä ei itseasiassa kuitenkaan tapahtunut.

3. Pitkään puhuttu Blood Bowl-liiga näyttäisi starttaavan 30.3. ja osallistumismaksu on 10€. Ilmoittautuminen kaupalla. Tarkempia sääntöjä on luvattu ensi viikolla, joten tarkkailkaapa kaupan facebookkia tai Porin foorumialuetta sotussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti